zodiiАвтор: Жозета, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

ХОРОСКОП АВГУСТ 2017
Златният лъч  на промяната
    
Август е месец на промени носещ енергията на преображението и новото начало, крайна и начална точка и нашата връзка с безкрая. Огрян от златните лъчи на слънцето и силата на енергията на Лъва, носи сила за промяна, освобождаване и пробив на новата енергия на Уран и Водолея.
Този месец идва със силата на Марс в съвпад със Слънцето, давайки тласък към нов скок в съзнанието и воля за преход към нови нива на постижения, успехи, надминавайки собствените ни очаквания.
Август ни окрилява да изпълним и най-смелите си мечти, но и да поседнем и да приемем уроците на Сатурн, учителя на времето и господар на кармата. Сатурн в съвпад с кармичната Лилит, ни сочи да отидем отвъд пространство и време и да осъзнаем цялото, да се слеем с вечното, научвайки силата на връзката с предците ни, уважението към всичко преди, сега и утре в една точка. Да приемем познанието за силата на обединението, спокойствието и вярата в собствените възможности, преминавайки през сянката и на най-тъмните ни кътчета, осветявайки ги със силата на Слънцето и вътрешния ни водач.
Още  в първите дни на месеца Уран, намирайки се в стационарната си фаза преди да стане ретрограден, извежда на преден план всички наболели проблеми и води към предизвикателства и събаряне на граници, пречещи ни да изявим себе си. Преминавайки в ретроградна фаза на 03.08 той ще ни донесе енергията на пробива вътре в нас, посочвайки ни да се обърнем към силата на духа си и да възродим себе си. Ще влее новите енергии, които изискват изменение на всичко в нас и около нас. Ще донесе успехи в информационните технологии и нови открития.
Венера, преминавайки в знака на Рак в началото на периода, ни завръща към нашата емоционална страна. Тя събужда мекотата на женската енергия в нас, която ни прави възприемчиви и грижовни. Въпроси свързани със семейството и отношенията в него излизат на прага за разрешаване.
В предизвикателен аспект към Хирон и добър аспект към Уран, тя помага за изцеление и трансформиране на всичко дълго събирано в нас.
Лунното затъмнение на 07.08 и пълнолунието във Водолей дава началото на един нов цикъл от промени, които започват отвътре навън, действайки на фини нива, а след това отключвайки събития във физически аспект. Ключова роля в този период ще има Нептун, който в опозиция с Меркурий, ще донесе много воали, заблуди, самозаблуди и илюзии, в мисленето, общуването и комуникациите. От друга страна този аспект ни кара, заедно с ретроградността на Сатурн, Уран и Нептун, а по- късно и Меркурий, да отидем отвъд очевидното мислене и да се потопим в несъзнаваните реалности на самите нас и да отключим способности и таланти, които се съдържат в нас и чакат проявлението си.
Същевременно добрия аспект на Нептун към Плутон и Прозерпина, показват една нова диря, сочеща трансформацията на Земята и всички нас в глобален план. Силата на Земята и енергията на водната стихия се възобновяват.
Изменение на климата и пречистване на Земята от фино към физическо ниво.
Периодът от Лунното затъмнение до пълното Слънчево затъмнение и Новолунието в Лъв на 21.08 е един тунел, който ни дава връзка с различни времена и посоки и ни дава възможност да простим на себе си и на другите, да изчистим проблемите от детството си, да поработим с карма и миналото, за да поемем по новия си път поотделно и всички заедно.
На 13.08 Меркурий преминава в ретроградно движение в знака Дева, който управлява, давайки ни отново до 05.09 време да поработим с мислите си и да станем по-флуидни и меки свързвайки се с душата си. В своя знак Дева, Меркурий ни насочва да обърнем внимание на детайлите, да станем по внимателни и целенасочени. В добър аспект към Венера ще ни помогне да подредим своята ценностна система и да достигнем до нови проникновения за себе си и за света. Не се препоръчва подписването на важни документи и вземането на важни решения.
Слънчевото затъмнение на 21.08 и Новолунието в Лъв ще бъдат край  на определен период и началото на нов етап в развитието на Земята и на хората, изтласквайки ги към нов път на открития, пречистване, осъзнаване и обединение. Съвпадът със Северния възел показва ключови промени и посока към това, което изискват новото, а именно съзнание за прошка, доброта, сърудничество, единство, благост и милосърдие.
Венера и Плутон след средата на месеца нагнетяват напрежението, оказвайки се в опозиция и оказват силно влияние във финансовия сектор, както и в отношенията. Излизат на преден план въпроси, които са били скривани и избутвани. И заедно с Юпитер водят до разширение на съзнанието и избистряне на ситуации.
През този месец се очертават нови открития, успехи в медицината и психологията, както и в изкуството и културата. Нови посоки в астрономията и науката.
Очертават се промени в отношенията между държавите. Движение и миграция. Преместване и въпроси, свързани с границите, местоположение на институции и нови договори, касаещи различни политики в областта на образованието, икономиката и търговската дейност. Развитие на флота и сектора корабоплаване.
Преминаването на Сатурн в директен ход на 25 август и прехода на Венера в Лъв на 26.08 носят един златен лъч светлина от центъра на Вселената, сочещ друга посока и надежда за нов живот, за един нов свят изпълнен с мир и любов. Силата на огнената стихия, изгаря всичко старо и дава ход на нови идеи, проекти и изяви и възраждане на любовта във всяко сърце.
    

ОВЕН
За вас,  скъпи Овни, август ще бъде свързан с различни промени, най-вече в работата ви, както и с проектите, с които се занимавате. Запознанства и приятелства, които ще ви помогнат за вашето бъдещо развитие. За онези от вас, които търсят нова любов се отварят  възможности да срещнат любим човек.  Различни интереси и хобита ще ви помогнат да намерите ново развитие.
ТЕЛЕЦ
За вас, уважаеми Телци, август ще бъде по-емоционален месец, но също така ще бъде и много силен период за това да определите накъде ще се насочите в личен и професионален план. Промяна в социалния и приятелския ви кръг. Посока на движение към правилните за вас места и хора. Движение и бързи процеси, които ще ви направят гъвкави и възприемчиви. Отпуснете се и бъдете себе си.

БЛИЗНАЦИ
Скъпи Близнаци, за вас е период на завръщане към изконното ви Аз. Засилване на интуицията ви и усещане за връзка с природата. Осветяване на пътя ви. Важен период на преоткриване на себе си и уединение. Време, през което ще успеете да се срещнете с другото си Аз и да отсеете важните за вас неща.

РАК
За вас, уважаеми Раци, предстои период на възраждане на творческото ви мислене. Откривате нови хоризонти. За някои от вас предстои пътуване извън страната, обучение или преместване. Работа с чужденци или изучаване на чужди езици. Нови бизнес идеи и проекти.

ЛЪВ
Скъпи Лъвове, настъпва вашето време. Погледнете към Слънцето и се усмихнете. Тръгвате по новия път на промяната и успехите в различни аспекти на живота си. Пускате това, което вече не ви е нужно и с чисто сърце се завръщате към себе си. Реализирате нови инициативи, занимавате се със спорт и дейности, които ви вдъховяват.

ДЕВА
Уважаеми Деви, през топлия август вие ще насочите действията си към работните си цели през новия сезон и ще се подготвяте старателно за всичко, което искате да осъществите. Очакват ви пътувания и нови срещи, които ще са важни за вас, особено след средата на периода. Обърнете внимание и на домашната си обстановка. Може да решите да промените нещо.

ВЕЗНИ
Скъпи Везни, за вас предстоящият период е с ключова дума комуникация. Общуване с различни хора и на различни фронтове, което ще ви зареди и ще намерите съмишленици и нови партньори. Обърнете внимание през периода и на близките си, които се нуждаят от вашето внимание и прекарайте време с тях.

СКОРПИОН
За вас, скъпи Скорпиони, август е време, когато е важно да обърнете внимание на своето здраве. Да бъдете внимателни към тялото си, да подобрите хранителния си режим. Редувайте работа с почивка и не се претоварвайте. Хранете се с повече плодове и зеленчуци и пийте повече вода.

СТРЕЛЕЦ
Уважаеми Стрелци, оставете унинието настрана и се отдайте на своите хобита, събудете твореца в себе си. Пътувайте, пейте, рисувайте, танцувайте и надскочете тъгата, която може да ви обхваща понякога през предстоящите дни. Всичко тръгва в добра посока за вас.

КОЗИРОЗИ
Скъпи Козирози, вие сте във вихъра на промяната. Това, което е типично за вас да планирате и да държите всичко под контрол, сега изведнъж се променя, а заедно с това и вие. Освободете се от напрежението и се влейте в потока на новото, което идва към вас и ще ви донесе нови успехи, особено в служебната йерархия.

ВОДОЛЕЙ
Уважаеми Водолеи, този месец ще е с акцент вашите отношения, както в деловата сфера, така и в личен план. Периодът след 07.08 ще донесе промени, които са били необходими и за ваше добро. Много от вашите отношения ще преминат на ново ниво и с много от вашите близки и приятели, ще започнете отначало. Онези от вас, които се занимават с изкуство ги очакват нови постижения.

РИБИ
Скъпи Риби, за вас месец август е свързан с преодоляване на трудности, които сте имали досега и поетапно осъществяване на целите, които сте си поставили. За някои от вас се очертава ново обучение или дейности свързани с преподаване или пътувания зад граница и проекти с чуждестранни партньори. Засилване на интереса ви към история и философия,  метафизика.

На всички вас пожелавам прекрасен месец август и чудесно лято!
ЖОЗЕТА

За поръчка на хороскоп, пишете на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. ;

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1. Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени.
2. Посочен Автор: ВЕСЕЛА ИВАНОВА ЖОЗЕТА
3. Даден е активен линк с Източник:

http://jozetastro.tumblr.com;

www.astrojozi19.blog.bg;

www.palitrastyle.com;

 

Астролог ЖОЗЕТА

За поръчка на хороскоп Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Астролог ЖОЗЕТА

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. ;

www.astrojozi19.blog.bg

Още по темата: