zodiiАвтор: Жозета, списание Палитра стил - PalitraStyle.com

ХОРОСКОП ЮНИ 2017

Юни месец е време на освобождаване от стари структури, поведение и начин на мислене и навлизане в процес на изграждане на нови, основани на друга ценностна система и свързани с по-голяма гъвкавост и разширение на съзнанието. Деструкция на модели на мислене основани на егоизъм и успеха на единицата и създаване на нови йерархии и поставяне на по- хуманни цели и идеали свързани с общото благо, мира и сътрудничеството.

Този месец е началото на един цикъл, който подготвя новите планетарни процеси, които започват през есента и носещи повея на новото време.

Марс, навлизайки в знака на Рака, дава ход на нови хуманитарни инициативи и проекти, които ще бъдат в помощ на всички хора и техните семейства. Марс, Венера и Уран ще благоприятстват много кампании и дейности свързани с подобряване на социалните условия за живот, както и подкрепа за изкуството, културата, медицината и новите технологии.

Месец на изследване и анализ, на по-свободна комуникация и изразяване на нови идеи. Ще бъдат изчистени от хоризонта всички илюзии за разделение, за да се даде ход на нови процеси на обединение и взаимопомощ.

Климатични промени свързани със стихиите на огъня и на водата, които показват пътя на това, че е важно да се обърне внимание на Земята и процесите на обновление, които са започнали в нея. Разместване на земни пластове, които подготвят планетата за нов период на съществуване.

Юпитер и Марс, Уран и Плутон ще ни водят към промени свързани с управлението на държавите, промени в територии и граници, както и в системи и модели, които вече не са работещи към нови, които ще бъдат в полза на обществото.

Засилване на гражданските организации и обединение на все повече хора в нови каузи, за защита на природата, на децата и възрастните хора. Нови открития и методи в медицината и космонавтиката. Обръщане към традициите и древните текстове и наследство. Нов ход на историята свързани с открития в археологията.

Пълнолунието в Стрелец на 09.06, както и преминаването на Юпитер като управител на Стрелец в директен ход, дава начало на един мощен преход от едно ниво на друго във всяка област на живота и съществуването, който ще продължи повече от шест месеца, като това е само началото.

Ускоряване на много процеси и енергии водещи до утвърждаване на желанието за мир, свобода, любов и щастие за всички. Преминаване към по-голяма осъзнатост и разширено съзнание, засилване на връзката с предците и силата на Вселената.

ОВЕН

Уважаеми Овни, за вас юни е период на осъзнаване и разширяване на възможностите в различни сфери от живота ви. Особено успешно време за онези от вас, които учат или работят в сферата на образованието. Освен това, някои от вас ги очакват пътувания зад граница, които ще ви донесат успех и приятни емоции.

ТЕЛЕЦ
Скъпи Телци, за вас този месец е свързан основно с вашата работа и бизнес проекти. Очакват ви изнанади и нови посоки. Промените ще бъдат за ваше добро. Успех за онези от вас, които се занимават с нови технологии, телевизия, техника. Също така отлично време за хората на изкуството и словото.

БЛИЗНАЦИ

Уважаеми Близнаци, този месец ще е свързан с нови контакти и социални инициативи, пътувания и комуникации. Предстоят ви нови запознанства и приятелства, които ще бъдат успешни за вас. Периодът ще бъде по емоционален и динамичен и може да бъдете извадени от зоната ви на конфорт и да бъдете по- гъвкави. Всичко, което започвате нека бъде стъпка по стъпка и добре обмислено.

РАК
При вас, скъпи Раци предстои месец през който вие ще се обърнете навътре към себе си и ще успеете да осветите онези тъмни кътчета, които са ви карали да се прибирате в черупката си. Ще се освободите от много задръжки и страхове и отново ще намерите себе си. Ще спортувате,а някои от вас ще си намерят ново хоби. Но всичко, което ви предстои е подготовка за един нов страт за вас след средата на месеца.

ЛЪВ

Уважаеми Лъвове, за вас месец юни ще бъде много успешен във връзка с вашите инициативи и бизнес проекти. Онези от вас, които се занимават с недвижими имоти, строителоство, интериор, комуникации ще могат да осъществят отдавна замислени планове. Бъдете креативни, мислете, създавайте, творете. Тръгвате да изкачвате нови върхове, така че сега е момента да се развихрите.

ДЕВА

Уважаеми Деви, този месец обърнете внимание на вашите близки и хората от най-близкото ви обкръжение. Бъдете последователни в действията си и планирайте и най-малките детайли в това, което искате да осъществите в близките летни месеци. Все пак понякога се отпускайте и наслаждавайте на света около вас. Идва вашият час.

ВЕЗНИ

Уважаеми Везни, този месец за вас ще бъде време на промени както в самите вас, така и в събитията около вас. Промените ще бъдат полезни за вас и ще ви изведат на едно ново поле на действие и развитие. Разчупват се стари рамки и дават път на нови процеси и енергии. Ако имате възможност си почивайте у дома или се занимавайте с йога или медитация.

СКОРПИОН

Скъпи Скорпиони, навлизате в един творчески период, през който ще имате възможност да използвате вдъхновението си и способността си да изследвате и анализирате. Нови срещи и любов на хоризонта, както и интересни приятели и чудесно време прекарано с тях. Бъдете себе си и покажете на другите онази прекрасна част от вас, която понякога скривате.

СТРЕЛЕЦ

Уважаеми Стрелци, за вас започва период, който ще бъде по- напрегнат от обичайното за вас. Предстои месец ,през който преминавате определени етапи, които са свързани с освобождаване на стари емоции, навици, мисли, които ще дадат място на нови събития, хора, приятелства, с които ще се обнови и разшири живота ви. А вие сте хора на големите мащаби и проекти, така че този процес ще ви донесе полъх на новото идващо през юли.

КОЗИРОГ

Скъпи Козирози, този месец за вас е месец на партньорствата, както в личен така и професионален план. Възможности за работа в съдружие, нови контакти и бизнес проекти. Обърнете внимание на вашите любими хора и прекарайте време с тях. Онези от вас, които търсят нова любов ще имат възможност да я срещнат, а други да се съберат да живеят заедно или да сключат брак.

ВОДОЛЕЙ

Скъпи Водолеи, през предстоящия месец ви очакват нови дейности и инвестиции, които ще бъдат свързани с проекти и инициативи, които планирате от преди. Следвайте идеите си, които ще ви отведат до нови успехи и територии. Влагайте разумно парите си и не бързайте.

РИБИ

Уважаеми Риби, за вас предстои период на ново вдъхновение, творчески прояви и инициативи. Период на обединение на духовните ви стремежи и силата на земната енегия, която ще ви подкрепя. Фините ви души ще усетят много ясно накъде е важно да заплувате през предстоящите дни.Съветът на звездите е да не се поддавате на излишни емоции, които ще ви попречат да вървите по избрания път.

На всички вас, желая прекрасен месец и успешно лято!

Астролог ЖОЗЕТА

За поръчка на хороскоп, пишете на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. ;

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1. Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени.
2. Посочен Автор: ВЕСЕЛА ИВАНОВА ЖОЗЕТА
3. Даден е активен линк с Източник:

http://jozetastro.tumblr.com;

www.astrojozi19.blog.bg;

www.palitrastyle.com;

 

Астролог ЖОЗЕТА

За поръчка на хороскоп Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Астролог ЖОЗЕТА

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. ;

www.astrojozi19.blog.bg

Още по темата: